=== Ciri-cirine WONG Seko ENTUTE ===

  1. Wong sing ORA JUJUR: Wong sing yen ngentut ora ngaku nanging malah ngarani wong liyo.
  2. Wong sing BODHO: Wong sing ngempet ngentut nganti  jam-jaman.
  3. Wong sing JEMBAR WAWASAN’E: Wong sing ngerti kapan kudu ngentut.
  4. Wong sing SENGSORO: Wong sing pengin banget ngentut ning ora iso ngentut.
  5. Wong sing NYOLOWADI: Wong sing nek ngentut wong liyo ora ono sing ngerti.
  6. Wong sing GUGUPAN: Wong sing ujug-ujug ngendheg entute ono ing satengahe ngentut.
  7. Wong sing PRACOYO DIRI: Wong sing ngiro lan rumongso menowo entute dhewe ambune mesti wangi.

    Sing ngentut biasane sing ora nutupi irunge

  8. Wong sing SREI: Wong sing nek ngentut terus dikibasake marang koncone.
  9. Wong sing ISINAN: Wong sing nek ngentut terus keisinan dhewe.
  10. Wong sing LAMIS: Wong sing nek ngentut ono ing ngarep’e wong liyo iso nylamurke entut’e nganti wong liyo ora kepikiran maneh.
  11. Wong sing ORA GELEM RUGI: Wong sing menowo bubar ngentut terus nyerot ambegan jero-jero dienggo ngganti entute sing metu.
  12. Wong sing GEMI: Wong sing yen ngentut metune diatur sethithik-sethithik.
  13. Wong sing GUMEDHE: Wong sing seneng ngambu entute dhewe.
  14. Wong sing SEMANAK: Wong sing seneng ngambu entute wong liyo.
  15. Wong sing KOKOT BISU: Wong sing nek ngentut malah mendhelik lan ngamuk-ngamuk.
  16. Wong sing IJIH MBOCAHI: Wong sing senenge ngentut ono ing njero banyu kareben iso ngematno munine blekuthuk-blekuthuk. Read more…